Customer Service Employee Warehousing Rotterdam Maasvlakte

Locatie
Rotterdam-Maasvlakte
Standplaats
Zuid-Holland
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Opleiding
MBO
Salarisindicatie
Vanaf € 2.250,-
Uren per week
36 tot 40 uur

Spreek jij de taal van de klanten en ben jij pas tevreden als de klant dit ook is? Voel jij je thuis in een logistieke omgeving en ben jij iemand die continue meedenkt om de dienstverlening te verbeteren? Dan ben jij die gedreven enthousiasteling waarnaar wij op zoek zijn!!


WERKZAAMHEDEN
In deze functie als Customer Service Employee Warehousing  ben jij hét aanspreekpunt voor de klanten en weet jij ze altijd te ondersteunen bij belangrijke vraagstukken en denk je mee over passende oplossingen, want voor jou staat de klant altijd op nummer 1! Jij degene die de klantenorders en –vragen met betrekking tot de in-, op- en uitslag van de goederen verwerkt. Jij weet ervoor te zorgen dat de transport documenten en douaneafwikkeling continue up-to-date en  in orde zijn, want zo draag jij, samen met je collega’s, bij aan de algemene administratieve ondersteuning van de afdeling. De verantwoordelijkheid voor het complete klantendossier ligt bij jou en daar valt natuurlijk ook de financiële afhandeling bij! Verder neem  je  als Customer Service Employee Warehousing ook actief mee aan werkoverleg, trainingen en workshops! Kortom een leuke uitdagende en afwisselende functie!!


PROFIEL KANDIDAAT
Minimaal MBO niveau 4 werk en denkniveau; Je hebt goede kennis van logistiek en warehousing; Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in de logistieke sector; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; Jij bent klant- en kwaliteitsgericht en je beschikt over de juiste organisatie-skills om je eigen werk zelfstandig in te richten; Verder ben je uiteraard communicatief sterk én stressbestendig; Je bent in het bezit van eigen vervoer; Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan onderdeel zijn van de selectie procedure.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Een salaris tussen de € 2400,- en € 2800,- bruto per maand, uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Zicht op een vaste aanstelling, dus geen tijdelijke functie! Een internationale organisatie waar ze oog hebben voor jouw individuele wensen en waar er volop mogelijkheden zijn om jezelf verder te kunnen en blijven ontwikkelen! Werken bij een professioneel  en dynamisch bedrijf met enthousiaste collega’s in de regio van Rotterdam.


 

Vacaturenummer 27

Reageren
#replace title#