Locatie
Amsterdam
Standplaats
Noord-Holland
Opleiding
MBO
Salarisindicatie
Vanaf € 2.750,-
Uren per week
36 tot 40 uur

Heb jij ervaring met HR en wil jij graag werken in de logistiek? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Onze opdrachtgever is een wereldwijd expeditiebedrijf. De standplaats is Amsterdam.
 


WERKZAAMHEDEN
Termijnen bewaken en signaleren; Zorgdragen voor de administratieve procedures rondom de in-, door- en uitstroom; Projecten ondersteunen; HR systemen binnen de organisatie up to date houden; Managen van verplichte trainingen/opleidingen; Salarismutaties verzamelen en verwerken; Werkzaamheden gericht op werving en selectie administratief en organisatorisch uitvoeren; Overige voorkomende taken/vraagstukken op de afdeling.


PROFIEL KANDIDAAT
Ervaring in een soortgelijke rol/functie; HBO werk- en denkniveau; Bereid om 1 dag in de week in Rotterdam te werken (de rest van de dagen in Amsterdam); Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak; Ervaring met AFAS is een pré; In het bezit van eigen vervoer; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift; Je bent te vertrouwen en integer.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Marktconform salaris tussen de €2800,- en €3800,- bruto per maand (geheel afhankelijk van leeftijd en ervaring); Dynamische werkomgeving; Leuke afwisselende functie; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals bijvoorbeeld een 13e maand en een goede pensioenregeling).Vacaturenummer 1548
 

Reageren
#replace title#