Zoals jullie zien is het nieuwe vacatureplatform Vacaturefabriek.nl vanaf 8 november 2021 officieel online! Na lang getwijfeld te hebben over de vormgeving, inhoud en bereikbaarheid zijn we er toch maar gewoon aan begonnen en liegt het resultaat er niet om.

Het vacatureplatform is tot stand gekomen middels een grootschalige samenwerking tussen diverse uitzend-, recruitment en werving & selectie bureau's veel al gelegen in zuid-west Nederland.

Middels een zeer groot netwerk in diverse branches met één en dezelfde vraag namelijk: "Wij zoeken een nieuw personeelslid" hebben wij besloten de vragen oftewel uitgeschreven vacatures te bundelen tot een platform van allures!

Reageert u middels het insturen van uw cv op één van de openstaande vacatures op Vacaturefabriek.nl kunt u binnen een afzienbare tijd een reactie van ons verwachten. Een reactie waar u blij van wordt want: bij ons bent u geen nummertje maar een individu!

Wij gaan voor u aan de slag opzoek naar de passende baan, een intake gesprek bij de door u uitgekozen vacature of helpen u door mee te denken in uw carriere plannen.

#replace title#