Loodsmedewerker Allround Rotterdam Europoort

Locatie
Rotterdam-Europoort
Standplaats
Zuid-Holland
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Opleiding
MBO
Salarisindicatie
Vanaf € 1.750,-
Uren per week
36 tot 40 uur

Heb jij de nodige spierballen en ben jij op zoek naar een leuke fulltime baan waar je lekker fysiek bezig kunt zijn? Dan ben jij zeker die aanpakker die wij zoeken voor deze leverancier in de maritieme sector!!


WERKZAAMHEDEN
In deze functie van Loodsmedewerker Allround ben jij een belangrijke schakel in de goederenstroom,  van inname tot verwerking  en uiteindelijk de verzending! Jij zorgt ervoor dat de goederen, zoals staal, aluminium, koper etc. worden gelost en opgeslagen in het magazijn. De te verzenden goederen, van stalen strips en platen tot hydrauliek onderdelen, weet jij snel en ordelijk te verzamelen, te sorteren en te verpakken. Ook het bij elkaar verpakken van meerdere goederen en labelen is voor jou geen enkel probleem! Uiteraard wel allemaal volgens de intern geldende veiligheidsregels en instructies! Kortom je bent lekker fysiek! Dus twijfel niet langer en reageer snel!


PROFIEL KANDIDAAT 
Je hebt al de nodige ervaring als magazijn / warehouse medewerker!; Goede beheersing van de Engelse, Poolse of Nederlandse taal; Je bent in het bezit van een geldig hef- of reachtruck certificaat; Tevens ben je in het bezit van eigen vervoer; Verder ben je gemotiveerd, enthousiast en betrouwbaar!


ARBEIDSVOORWAARDEN
Een afwisselende fulltime functie met een goed en marktconform salaris; Mooi arbeidsvoorwaardenpakket; Werktijden van 07:30 tot 16:00 (overwerk kan weleens voorkomen); Geen tijdelijke functie, dus zicht op een vaste aanstelling!; Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; Werken bij een maritieme leverancier met een leuk team van collega’s om je heen in de regio Rotterdam.Vacaturenummer 868


 

Reageren
#replace title#