Locatie
Rotterdam
Standplaats
Zuid-Holland
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Opleiding
MBO
Salarisindicatie
Vanaf € 1.750,-
Uren per week
36 tot 40 uur

Ben jij een aanpakker en wil jij lekker fysiek bezig zijn? Heb je ervaring als Loodsmedewerker? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Dit leuke bedrijf is gevestigd in Nissewaard en is te bereiken met het openbaar vervoer. De opdrachtgever is een logistieke dienstverlener.


WERKZAAMHEDEN
Als Loods medewerker ga je alle voorkomende loods werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan: Palletiseren; Orderpicken; Labelen; Neutraliseren; Laden en lossen van auto's en containers. Deze werkzaamheden voer je uit met behulp van vorkheftrucks, wikkelmachines en technische hulpmiddelen. Gevaarlijke stoffen kom je tijdens deze werkzaamheden tegen.


PROFIEL KANDIDAAT    
Afgeronde  BBL/MBO opleiding in logistieke richting; Relevante werkervaring in een soortgelijke rol/functie; In het bezit van een geldig heftruckcertificaat; Kennis van gevaarlijke stoffen is een pré; Netjes en accuraat werken; Je bent bereid om opleidingen/cursussen te gaan volgen.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Een fulltime functie met een goed en marktconform salaris tussen de €1800,- en €2100,- afhankelijk van leeftijd en werkervaring; Zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken bij een onafhankelijke en zelfstandig opererende logistieke organisatie in de regio van Voorne Putten.Vacaturenummer  1591


 

Reageren
#replace title#