Training Coördinator Contract Logistics Moerdijk

Locatie
Moerdijk
Standplaats
Noord-Brabant
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Opleiding
MBO
Salarisindicatie
Vanaf € 2.500,-
Uren per week
36 tot 40 uur

Weet jij precies wat het warehouse personeel qua trainingen nodig heeft en kan jij dit coördineren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de wereldwijde opererende logistieke dienstverlening en supply chain zoeken wij een Training Coördinator Contract Logistics voor in Noord Brabant.


WERKZAAMHEDEN
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling/vorming/training van de medewerkers en borging van kennis, vaardigheden en kwalificaties. Je draagt zorg voor het opzetten en implementeren van een objectief trainingssysteem. Je zal procedures, werkinstructies en een trainingsbeleid op gaan stellen. Je zal trainingsmateriaal ontwikkelen en meetinstrumenten. Het afnemen van examens en het trainen en begeleiden van nieuwe medewerkers behoord ook tot jou taken. Je zorgt voor een goede coördinatie tussen de medewerker, de trainers en hun supervisors. Je mag ook trainingen gaan organiseren op aanvraag van de supervisors en deze coördineren. Het is belangrijk dat jij ook de administratieve processen bewaakt met het oog op certificeren en ISO procedures.  


PROFIEL KANDIDAAT 
Je hebt HBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal; Affiniteit met Logistiek en Warehousing; Kennis van veiligheid in en rondom het magazijn; Goed in plannen en organiseren; Accuraat, stressbestendig, goede coaching skills; Een goede lading enthousiasme.


ARBEIDSVOORWAARDEN
Een marktconform salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring; Reiskostenvergoeding voor het aantal gereden kilometers; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Werken bij een internationale organisatie met een professionele bedrijfscultuur; Opleidingsmogelijkheden die jou helpen groeien. Vacaturenummer 1469

Reageren
#replace title#